PočetnaKulturaSlavne ličnosti koje su ostale bez dece: Njih je zadesila najveća životna...

Slavne ličnosti koje su ostale bez dece: Njih je zadesila najveća životna tragedija

Bol koja nikad ne prolazi.

Sin pevačice Tine Tarner, Roni, danas je pronađen mrtav u svojoj kući u Los Anđelesu, preneli su strani mediji.

Ovo je bio drugi veliki udarac za pevačicu koja je 2018. godine ostala i bez najstarijeg sina Krejga koji se ubio u 60. godini života u svom domu.

Međutim, Tina nije jedina slavna ličnost koja se suočila sa najvećim gubitkom u životu.

Keli Preston i Džon Travolta su za vreme porodičnog odmora na Bahamima pronašli sina Džeta, koji je u tom trenutku imao 16 godina, kako mrtav leži u kupatilu. Umro je od infarkta. Džet je u detinjstvu patio od Kavasakijevog sindroma, retke autoimune bolesti, a dijagnostifikovan mu je i autizam.

Džon Travolta je 2020. godine doživeo još jednu tragediju, kada mu je supruga takođe preminula.

Poznati muzičar Princ 1996. je dobio sina. Nažalost, mališan je umro nekoliko nedelja kasnije zbog retke nasledne bolesti – Fajferovog sindroma (bolest deluje na rast i oblik kostiju). Malenog Amira svakog dana su hranili preko cevčice i samo držali za ruku. Nakon što je doktor predlagao neke zahvate koji mu mogu produžiti život, ali ne i poboljšati kvalitet život, Prins je bio taj koji je rekao: „Moramo da ga pustimo.“

Glumica Mia Ferou je izgubila dvoje dece: usvojenu ćerku Tam koja je preminula kada joj je srce iznenada otkazalo u 19. godini, kao i biološku ćerku Lark, od posledica komplikacija virusa AIDS.

Sejdž Stalone, sin filmskog „opakog momka“ Sillvestera Stalonea, preminuo je u 26. godini od posledica srčanog udara.

Miljenik Holivuda Kijanu Rivs i njegova tadašnja devojka Dženifer Sajm su dobili ćerku, ali je bila mrtvorođena. Kijanu je taj gubitak teško podneo, a samo 18 meseci kasnije pogodila ga je još jedna tragedija – Dženifer je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Nekadašnji svetski bokserski prvak Majk Tajson u teškoj kategoriji doživeo je tragediju 2009. godine. Naime, njegova četvorogodišnja ćerka Eksodus umrla je nakon što joj se za vreme igre zapetljao električni kabl trake za trčanje oko vrata, zbog čega se ugušila.

Sin slavnog muzičara Erika Kleptona, Konor, tragično je nastradao 20. marta 1991. godine kada je imao samo četiri godine, a muzičar mu je nakon toga napisao pesmu „Tears in Heaven“ koja malo koga ostavlja ravnodušnim.

Maleni Konor igrao se u stanu u kom je živeo sa svojom majkom, italijanskom glumicom Lori del Santo kada je pao kroz prozor sa 53. sprata. Prozor je slučajno ostao otvoren nakon što su otišli majstori koji su izvodili radove, a Klepton je u tom trenutku bio u hotelu par stotina metara dalje i trebalo je da dođe po sina i vodi ga u zoološki vrt.

„Kada sam primio poziv spremao sam se da napustim hotelsku sobu i odem po njega i odvedem ga na ručak i u zoološki vrt. Sa druge strane žice je bila Lori i bila je histerična. Ponavljala je: ‘on je mrtav, on je mrtav…’, a ja nisam mogao da nateram sebe da poverujem u to“, rekao je Erik 1992. godine za „British Journal“.

Pratite nas

Najčitanije u zadnjih 7 dana

Najnovije vesti

Politička penzija ili preokret Đukanovića?

Kako Putin može da se „osveti“ Vučiću

EU bi da po­ša­lje mi­rov­ne tru­pe u Ukra­ji­nu

Slične vesti