PočetnaHronikaISPOVEST PROFESORKE KOJA JE DOŽIVELA BRUTALNO NASILJE U TRSTENIKU: Živim sama sa...

ISPOVEST PROFESORKE KOJA JE DOŽIVELA BRUTALNO NASILJE U TRSTENIKU: Živim sama sa dvoje dece, morala sam da tražim pomoć psihijatra

Profesorka, koja je doživela da joj učenici izmaknu stolicu i sve to snimaju i plasiraju na društvene mreže, u razgovoru kaže da se loše oseća nakon svega što je doživela.

– Postupak je pokrenut, ja sam na bolovanju. Ni u snu nisam mogla da zamislim da ću da doživim nešto ovako. Moj sin je dobio taj snimak, i on je potresen. Živim sama sa dva maloletna deteta. Ničim izazavano je došlo do ovog incidenta, nisam ranije imala nekih problema sa tom decom, sem onih sitnijih kada je u pitanju kašnjenje na časove – priča ova profesorka.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi da su đaci na času izmakli stolicu profesorki, pustili je da padne, a sve to snimali i smejali se.

Sagovornica dodaje i da se trudi da što manje misli o ovom incidentu.

– Trudim se da se izdignem, ali sam zbog svega morala da potražim i pomoć psihijatra. Kao profesor radim 21 godinu i nikada nisam doživela ovako nešto. O kaznama ovih učenika ne bih da govorim, nisam ja ta koja kažnjava – zaključila je ona i naglasila da je dobila dosta poruka podrške od kolega.

Pratite nas

Najčitanije u zadnjih 7 dana

Najnovije vesti

Depresivni ste i zaboravni: Postoji rešenje

Đoković dolazi u Australiju

Slične vesti